Suđenje Briha sramno, uvreda za fudbal, isključite ga

Izvor: N1 televizija, 20.Sep.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Suđenje Briha sramno, uvreda za fudbal, isključite ga"

Tutosport, jedan od najtiražnijih listova u Italiji, pozvao je čelnike UEFA da daju otkaz nemačkom sudiji Feliksu Brihu i ne dozvole mu da više sudi međunarodne utakmice.

Nemac je pokazao direktan crveni karton napadaču Juventusa Kristijanu Ronalu u meču prvog kola Lige šampiona protiv Valensije.

Takva odluka sudije, koji je na Mondijalu u Rusiji propustio da dosudi penal za Srbiju u meču sa Švajcarskom, izazvala je brojne reakcije u svetu fudbala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Poslednji u nizu oglasio se Havijer Jakobeli, direktor Tutosporta. Jakobeli je u autorskom tekstu suđenje Briha okarakterisao kao uvredom za fudbal. U tekstu se dalje navodi da je sudio sramno, da je izmislio penal za Valensiju u nadoknadi vremena, te da je crveni karton Ronaldu skandalozan.

Ostaje da se vidi da li će UEFA da reaguje na ovakve komentare na račun Briha. Do tada, Disciplinska komisija je pokrenula postupak protiv Ronalda i 27. septembra će se znati stepen njegove suspenzije.

Dedicato a Cristiano #Ronaldo, alla faccia dei crucchi | L'editoriale del direttore @xavierjacobellihttps://t.co/2wOgLB54P8
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.