Izvor: RTS, 05.Avg.2020, 11:19

Sudija Mažić završio karijeru

Poznati srpski fudbalski sudija Milorad Mažić odlučio je da završi sudijsku karijeru, ubuduće će biti zadužen za kadriranje u sudijskoj organizaciji Kipra.
Kako prenosi Sportski žurnal, Mažić više neće suditi i od danas će biti zadužen za organizaciju i kadriranje unutar kiparskog saveza, gde ga očekuje vodeće mesto unutar kiparske sudijske organizacije.

Mažić je sa Fudbalskim savezom Kipra potpisao dvogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ugovor sa mogućnošću produžetka na još jednu sezonu.
Najpoznatiji srpski sudija prethodno je delio pravdu u Kini, a tokom karijere sudio je finale Lige šampiona 2018. godine, a dve godine ranije delio je pravdu na meču Superkupa Evrope.
Bio je glavni sudija u finalu Kupa konfederacija 2017. godine, a rekorder je po broju suđenja na "večitom derbiju" između Partizana i Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mažić u Fudbalskom savezu Kipra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2020

Najbolji srpski fudbalski arbitar, Milorad Mažić, završio je blistavu sudijsku karijeru, prenose domaći mediji...Prošle sezone pravdu je delio u kineskoj ligi, a pištaljku će u narednom periodu zameniti poslom u Fudbalskom savezu Kipra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.