Stanković: Moramo bolje, sa strahom se ne igra fudbal, lepe emocije na Marakani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2020, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Moramo bolje, sa strahom se ne igra fudbal, lepe emocije na "Marakani"

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković zahvalio se navijačima koji su došli da podrže ekipu u pobedi protiv Vojvodine 2:0 i uveličaju njegov trenerski debi na stadionu "Rajko Mitić".

"Čestitam Vojvodini na momačkoj igri. Izašli su da se nadigravaju i nijednog trenutka nisu imali strah od „Marakane“, ni od naših igrača. Mogli smo da postignemo još nekoliko golova, ali moramo da imamo više strpljenja kad imamo loptu u posedu. U nekim trenucima smo delovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << konfuzno. Međutim, podmladili smo ekipu, tražimo našu igru i to je dugačak proces. Želim da igramo dobro i da pobeđujemo, ne volim improvizacije. Zahvaljujem se navijačima koji su večeras, kao i svaki put do sada, bili na vrhunskom nivou. Lepe su emocije sa večerašnje utakmice", rekao je Stanković uz reči hvale za kolegu Lalatovića.

On je iskoristio priliku da pohvali mladog Veljka Nikolića.

"Što se nas tiče, ne može jedan igrač od 20 godina da nosi ekipu. Mislim na Veljka Nikolića kome čestitam. Ostali moraju još puno da rade i da treniraju da bi bili na nivou koji ja očekujem", poručio je Stanković.

Ipak, zasmetala je Stankoviću jedna situacija kada je naš tim mogao da primi gol.

"Naša odbrana je iskusna. Oni rade fenomenalno, ali trenutak nepažnje i jedna lopta iza leđa je mogla da nas košta. Oni igraju visok presing, izlazili su na naše odbrambene igrače i čak nam oduzeli nekoliko lopti u „opasnoj zoni“. Moramo da dobijemo na sigurnosti. Čestitam igračima na rezultatu i igri, ali siguran sam da mora i može bolje. Verujem u fudbalere koje treniram i znam da će iz meča u meč biti sve bolji", završio je Stanković.

Ben: Gol u pravo vreme

Trijumf Crvene zvezde otvorio je Ben golom u 18. minutu meča. Najbolji strelac našeg kluba u Superligi Srbije bio je srećan zbog još jednog pogotka, ukupno desetog, u domaćem prvenstvu.

"Uvek je lepo upisati se u strelce. Postigao sam gol u pravo vreme. Dobro smo radili na pripremama i otuda ove dve pobede u nizu. To je veoma važno za nas. Bila je teška utakmica. Prvo poluvreme je bilo veoma dobro, a drugo malo slabije. Morali smo više da ih pritiskamo kada su imali loptu. Prvih 45 minuta je recept za naredni meč. Dobro je što pobeđujemo i kada ne igramo najbolje što umemo. Verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji".

Crvena zvezda ima 13 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, prvog pratioca na tabeli Superlige Srbije, ali Ben smatra da ekipa može više.

"Svesni smo da možemo bolje od ovog što smo igrali danas. Protiv Čukaričkog je bilo bolje i svesni smo toga. Lepo je raditi sa Stankovićem. Deki je trener koji uvek hoće najbolje za svoj tim i koji nas motiviše da dajemo maksimum ", istakao je Ben.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.