Srpski sportisti se ujedinjuju zbog malog Gavrila - i Dušan Tadić podržao akciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2021, 11:09

Srpski sportisti se ujedinjuju zbog malog Gavrila - i Dušan Tadić podržao akciju

Cela Srbija je ustala i ujedinila se da bi se obezbedila sredstva za lečenje šestomesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišiće atrofije. Za lečenje ove opake bolesti potrebno je čak dva i po miliona evra, i to je bio signal za sve dobre ljude Srbije da se okupe oko humanog cilja.

To je bio signal i za srpske sportiste da se još jednom okupe oko humanog cilja i pomognu porodici malog Gavrila u sakupljanju sredstava koja nisu mala, a koja će Gavrilu omogućiti da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << normalno detinjstvo.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i kapiten Ajaksa, Dušan Tadić, uključio se u akciju za sakupljanje sredstava za malog Gavrila i donirao dres koji je nosio na utakmici holandskog prvenstva.

Dres je oglašen na internet sajtu za licitacije i svi koji su zainteresovani moći će u narednih pet dana da se nadmeću za ovaj vredan sportski predmet i tako pruže podršku malom Gavrilu i njegovoj porodici u borbi u kojoj ih deli dva i po miliona koraka od spasonosnog leka.

Dres kapitena fudbalske reprezentacije Srbije biće na aukciji putem sledećeg linka.

KAKO JOŠ MOŽETE POMOĆI GAVRILU:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKO SRCE DUŠANA TADIĆA: Kapiten Srbije se priključio humanitarnoj akciji za pomoć Gavrilu

Izvor: Kurir, 07.Apr.2021

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić priključio se humanitarnoj akciji za pomoć dečaku Gavrilu Đurđeviću, za čije je lečenje potrebno dva i po miliona evra.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.