Srpska liga „Istok“ – Moravac Orion gazi napred

Izvor: juGmedia, 17.Sep.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska liga „Istok“ – Moravac Orion gazi napred

Samo je Moravac Orion u petom kolu „Istoka“, od klubova iz Jablaničkog okruga, zabeležio pobedu.

Golom Kostića u 37. minutu, pred oko 400 gledalaca,  savladana je ekipa SFS Borca, pa sa dosta optimizma ekipa iz Mrštana očekuje dolazak starog rivala, Radničkog iz Pirota, sa kojim treba da odmeri snage u utakmici šestog kola u sredu od 16 časova.

Očekuje se predstava za fudbalske sladokusce

GFK Dubočica je, na svom terenu, pred ustaljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << brojeme navijača koji prate utakmice na gradskom stadionu (oko 300)  ponovo platila danak neiskustvu jer nije uspela da sačuva prednost od 2:0 na svom terenu protiv još uvek neporažene ekipe Trstenika PPT. Strelci za Dubočicu bili su Marjanović u 40., Stojanović u 44., i N. Đokić u 81., Trsteničani su izjednačili u sudijskoj nadoknadi vremena i tako izbegli prvi poraz u ovoj sezoni.

Dubočica u sredu gostuje ekipi Rtnja u Boljevcu i eventualnom pobedom može da ga pretekne na tabeli.

Jedinstvo iz Bošnjaca poraženo je u Svilajncu od ekipe Radničkog rezultatom 2:0 pa će u sredu, na drugom vezanom gostovanju, protiv SFS Borca u Paraćinu pokušati da odigra bolje i zabeleži pozitivan rezultat.

Kriza u ekipi Radana sve je veća. Ni igre ni rezultata pa sa tri vezana poraza ekipa iz Lebana zauzima poslednje mesto na tabeli. Prilika za povratak na pravi kolosek je već u sredu kada u Lebanu gostuje ekipa Radničkog iz Svilajnca, koja je do utakmice sa Jedinstvom takođe imala tri vezana poraza.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.