Srna potvrdio doping nalaz: Ovo nije kraj moje karijere, to vam obećavam

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2017, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srna potvrdio doping nalaz: Ovo nije kraj moje karijere, to vam obećavam

"Kao prvo i najvažnije želim odmah iskreno da istaknem da nikada nisam svesno ili s namerom uzeo neko nedozvoljeno sredstvo", rekao je hrvatski fudbaler

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske i član ukrajinskog Šahtjora, Darijo Srna, potvrdio je danas da je bio pozitivan na antidoping testu i poručio da se povlači sa terena dok ne dokaže da nije imao nameru da se dopinguje.

"Nacionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << antidoping centar Ukrajine obavestio me je 18. septembra kako je u mom uzorku koji sam dao 22. marta pronađena nedozvoljena supstanca. Kao prvo i najvažnije želim odmah iskreno da istaknem da nikada nisam svesno ili s namerom uzeo neko nedozvoljeno sredstvo, niti sam nezakonito i nepošteno pokušao na bilo koji način da povećam svoje sportske sposobnosti", napisao je Srna u pismu.

On je naveo da je danas ponovno u situaciji kada će, kao i uvek do sada, dokazati kako je sve u svom životu, privatnom i profesionalnom, postigao izričito teškim radom, čestitošću, disciplinom i, iznad svega, poštenjem.

"To su vrednosti koje mi je preneo i usadio moj pokojni otac i kojima ja danas učim svoju decu. Želim iskreno da zahvalim porodici, klubu i svojim navijačima za njihovu bezrezervnu podršku u ovom slučaju i nadam se što skorijem povratku na teren svojoj ekipi. Ovo nikako nije kraj moje karijere, to vam obećavam", naveo je Srna, koji igra 14. sezonu u Šahtjoru, legenda je tog kluba i fudbaler sa najviše nastupa (526), ali i za reprezentaciju Hrvatske (134).

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dario Srna potvrdio doping nalaz

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2017

ZAGREB - Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske i član ukrajinskog Šahtjora, Darijo Srna, potvrdio je danas da je bio pozitivan na antidoping testu i poručio da se povlači sa terena dok ne dokaže da nije imao namjeru da se dopinguje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.