Srbija nema poraz od SP, pred nama je težak meč protiv jakog tima

Izvor: B92, 19.Mar.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbija nema poraz od SP, pred nama je težak meč protiv jakog tima"

Portugalski fudbalski reprezentativac Žoao Kanselo rekao je da očekuje teške duele sa Ukrajinom i Srbijom u Lisabonu, ali da veruje u dve pobede.

Portugal, aktuelni šampion Evrope, sastaje se sa Ukrajinom 22. marta, te sa Srbijom tri dana kasnije, na startu kvalifikacija za EURO 2020.

"Pred nama su dva teška meča protiv dva veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jaka tima, ali želimo šest bodova i verujem da će uz pomoć naše publike biti lakše. Ukrajina ima kvalitetan tim, dok Srbija nije izgubila od Svetskog prvenstva", rekao je Kanselo, a prenosi portugalski Rekord.

Desni bek Juventusa podseća da Portugalija kao branilac trofeja ima dodatni pritisak.

"Biće komplikovano. Moraćemo da se spremimo veoma detaljno. Imamo veliku odgovornost jer branimo titulu i svi protivnici igraće još jače kako bi nas "skinuli", dodaje odlični fudbaler.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Srbija nema poraz od SP, biće komplikovano"

Izvor: Mondo, 19.Mar.2019

Portugalski reprezentativac Žoao Kanselo rekao je da očekuje teške duele sa Ukrajinom i Srbijom u Lisabonu na startu kvalifikacija za EURO 2020..Sledeće nedelje počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Portugal, koji brani trofej, na startu će se sastati sa Ukrajinom, a potom će...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.