Sprema se đavolski tandem Ronaldo – Vlahović, evo i u kom klubu – za Srbina daju 60 miliona

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 22:29

Sprema se đavolski tandem Ronaldo – Vlahović, evo i u kom klubu – za Srbina daju 60 miliona

Kakav bi to tandem bio.

I kad šutira penal Dušan Vlahović digne fudbalsku javnost u Italiji na noge. Napadač Fiorentine je atraktivnom “Panenkom” zatresao mrežu Juventusa, što je “violi” bilo dovoljno za osvajanje boda u bitnom meču za opstanak u Seriji A (1:1).

Posle Federika Kijeze Juventus bi mofao da uzme Fiorentini još jednog fudbalera koji vredi suvog zlata. Procenju se da je Vlahovića cena na tržištu sada 60 miliona evra i da je “stara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dama” spremna to da plati.

Kako stoje stvari, naredne sezone mogli bismo da gledamo ubitačan tandem Kristijano Ronaldo – Dušan Vlahović. Bila bi to istinska noćna mora za golmane u Seriji A, ali i Ligi šampiona, pod uslovom da se Juve plasira u elitno takmičenje.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.