Snaga ljubavi: Svi su ga otpisali i rekli mu da više nikada neće hodati, a onda je upoznao nju… (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Feb.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snaga ljubavi: Svi su ga otpisali i rekli mu da više nikada neće hodati, a onda je upoznao nju… (FOTO) (VIDEO)

Kris Norton iz Ajove je pre pet godina tokom fudbalske utakmice doživeo tešku povredu kičme zbog koje je ostao paralizovan od vrata na dole.

Printskrin: Youtube/Chris Norton

Povrede su bile toliko velike da su mu lekari govorili kako ima samo tri posto šanse da ponovo prohoda.

- Mogao sam da pomeram samo glavu, i to jedva. Otpisali su me lekari i jedinu podršku sam našao u veri i u mojoj porodici - priča Kris.

Printskrin: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Youtube/Chris Norton

Onda je 2013. tokom posete prijateljima na Ajova univerzitetu, upoznao Emili Samers i od tada se sve promenilo.

- Znala sam da je on moja životna ljubav vrlo brzo. Mislim da je i on to brzo shvatio. Nekako smo ga vratili na fizikalnu terapiju i vežbali smo svi sa njim zajedno sve ove godine. Uspeli smo da ga vratimo na noge, jer sve se može kad se hoće - rekla je ova hrabra devojka.

Printskrin: Youtube/Chris Norton

Kris i Emili su se i verili, i to je bio prvi puta da je on samostalno stajao posle dugog niza godina. Uz njenu pomoć on se ubrzo vratio na fakultet, počeo da uči i priprema se, kako bi mogao da diplomira, jer mu je želja bila da diplomu primi stojeći na svojim nogama, piše Tudej.

I uspeo je. Pogledajte kako je to izgledalo:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.