Izvor: Radio 021, 18.Jun.2020, 08:03

Šestorica fudbalera Rostova pozitivna na koronu, ceo klub u karantinu

Fudbalski klub Rostov saopštio je da će cela ekipa i deo zaposlenih u klubu otići u samoizolaciju na dve nedelje, nakon što su testovi šestorice fudbalera bili pozitivni na virus korona.

Klub je naveo da su sa šestoricom zaraženih igrača u bliskom kontaktu bile 42 osobe.

Takmičenje u ruskoj ligi trebalo bi da počne u petak, ali ovakvi rezultati testova znače da će Rostov propustiti najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dve utakmice.

Rostov je trenutno četvrti i bori se za mesto u Ligi šampiona sledeće sezone.

Ekipa je u petak trebalo da igra protiv Sočija i nadala se uspešnom početku sezone.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Rusi kreću sutra, ali ne i Rostov - Cela ekipa u izolaciji zbog koronavirusa

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020

Testovi su pokazali da je šest fudbalera ove ruske ekipe zaraženo...Fudbalski klub Rostov saopštio je danas da će cela ekipa i neki zaposleni otići u izolaciju na dve nedelje, nakon što su testovi šestorice fudbalera bili pozitivni na koronavirus...Klub je naveo da je su sa tom šestoricom igrača...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.