Serhio Ramos: Maradona svetlosnim godinama iza Mesija

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2018, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serhio Ramos: Maradona svetlosnim godinama iza Mesija

Kapiten španske fudbalske reprezentacije i Reala nema dilemu da je njegov ljuti rival iz Barselone najbolji argentinski fudbaler svih vremena.

- U Argentini znaju da je Maradona svetlosnim godinama iza najboljeg argentinskog igrača u istoriji Mesija - rekao je Ramos novinarima posle pobede Španije nad Iranom (1:0) u Kazanju.

Fudbaler Reala je na taj način replicirao Maradoni na izjavu da je Urugvajac iz madridskog rivala Atletika Dijego Godin bolji defanzivac od njega.

Ramos je sa Španijom blizu plasmana u osminu finala Mundijala i za to će im biti potrebna pobeda nad Marokom u poslednjem kolu B grupe.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Serhio Ramos spustio Maradonu: Svetlosnim godinama si ispod Mesija

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2018

Dijego Maradona se trudi da svakom izjavom privuče pažnju i digne prašinu, a ovoga puta je uspeo da iznervira i španskog kapitena Serhija Ramosa. Ali i dobar deo fudbalske planete.. Maradona je u jednoj televizijskoj emisiji govorio o najboljim štoperima današnjice i zasmetalo mu je što tu mnogi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.