Semenja počinje fudbalsku karijeru

Izvor: B92, 06.Sep.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Semenja počinje fudbalsku karijeru

Atletičarka Kaster Semenja, olimpijska i svetska šampionka na 800 metara, izjavila je da počinje novo poglavlje u karijeri, pošto će početi da se bavi fudbalom.

Semenja se juče pridružila treninzima u južnoafričkom ženskom klubu JVW i sledeće godine mogla bi da debituje.

"Zahvalna sam na prilici koja mi je ukazana i cenim podršku koju sam dobila od kluba. Radujem se novom izazovu i nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da cu moći da pomognem klubu", rekla je Semenja, a prenosi Skaj sport.

Južnoafrička atletičarka neće moći da braniti svetsku titulu na 800 metara na predstojećem Svetskom prevenstvu u Dohi, jer Vrhovni sud Švajcarske nije usvojio njenu žalbu, koja se žalila na odluku Međunarodne atletske federacije (IAAF) koja ju je suspendovala zbog višeg nivoa testosterona nego što je dozvoljeno.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Semenja počinje fudbalsku karijeru

Izvor: RTS, 06.Sep.2019

Južnoafrička atletičarka Kaster Semenja, olimpijska i svetska šampionka na 800 metara, izjavila je da počinje novo poglavlje u karijeri, pošto će početi da se bavi fudbalom. . Semenja se juče pridružila treninzima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.