Savez odbio najjače klubove Holandije, igraće se Eredivizija, evo i kada! Hoće li Super liga prepisati?

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2020, 20:03

Savez odbio najjače klubove Holandije, igraće se Eredivizija, evo i kada! Hoće li Super liga prepisati?

Potpuno neverovatno.

Sve je podređeno profitu, novcu, pa su pali na tom ispitu i Holanđani.

Oni su danas dobili novih 777 zaraženih od koronavirusa, ukupno ih imaju do sad 19580, a od ove bolesti preminulo je do sad 234 osobe.

Nasuprot tome, oni će nastaviti fudbalsko prvenstvo i to 19. juna.

Ekipe kao što su Ajaks, PSV, AZ Alkmar i ostali su želeli da se sve završi i da se okrene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sledećoj sezoni, ali nisu tako mislili u savezu.

Plan je da se ekipe pripremaju za novu sezonu od sredine maja, a od 19. juna da se vrate terenu i utakmicama. Igralo bi se bez publike.

Mark Overmars, legendarni holandski fudbaler koji je i tehnički direktor Ajaksa, rekao je da u Holandiji ne zavise od televizijskih prava kao u nekim drugim zemljama, kao i da su u savezu pali pod uticajem UEFA.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Holanđani obrnuli ćurak u 24 časa: Eredivizija se nastavlja 19. juna

Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2020

Novi dan, nove odluke u Holandiji o fudbalskom šampionatu. Prošlo je bezmalo 24 čas od “odluke” da prekinu sezonu Eredivizije i Ajaks proglase šamponom, a evo već sasvim drugačije priče. Sada stižu potpuno oprečne vesti pošto im više nije plan da otkažu ostatak sezone, već da je odigraju....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.