Izvor: Radio 021, 27.Sep.2019, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savetnica gradonačelnika za informisanje Nada Kobac na čelu FK Indeks

Fudbalski klub Indeks iz Novog Sada dobio je novu upravu na čijem se čelu nalazi Nada Kobac, savetnica za informisanje gradonačelnika Miloša Vučevića.

Kako je preneo Dnevnik, Kobac je za novu predsednicu kluba izabrana jednoglasno i na toj funkciji zamenila je Branibora Jovičića, koji se zahvalio gradu na tome što je omogućio klubu da uspešno funkcioniše.

Tim koji svoje utakmice u Novom Sadu igra na Đačkom igralištu takmiči se u petom rangu domaćeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << fudbala, Novosadskoj ligi, u kojoj posle osam odigranih mečeva zauzima treće mesto.

Po rečima Nade Kobac, namera joj je da klub, dok je na poziciji predsednice Upravnog odbora, vrati na stare staze uspeha.

Novi upravni odbor, osim Nade Kobac, čine još i Branibor Jovičić, Blažo Vujović, Milan Sekicki, Radovan Ivetić, Radenko Stojanović, Dušan Radojičić i Nemanja Pepić.

Šefica gradskog pres centra je pažnju javnosti na sebe skrenula 2016. godine prilikom održavanja kontramitinga zbog situacije na Radio-televiziji Vojvodine, kada je u javnosti objavljen mejl Nade Kobac u kome se nalazio scenario kontramitinga, a koji je poslat iz Gradske kuće RTV-u. Nakon što je mejl dospeo u javnost, Grad Novi Sad je negirao da je učestvovao u organizaciji tog protesta.

Planirani iznos sredstava koji bi FK Indeks od Novog Sada trebalo da dobije u ovoj godini je 650.000 dinara.

Prvi stepenik u povratku na "stare staze uspeha", fudbaleri Indeksa moraće da pređu već ovog vikenda, kada će u gradskom derbiju igrati protiv Novog Sada. "Kanarinci" su trenutno ispred Indeksa na tabeli, sa dva boda više.

Autor: 021.rs, Dnevnik

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Savetnica gradonačelnika za informisanje na čelu FK Indeks

Izvor: NoviSad.com, 28.Sep.2019, 09:15

Fudbalski klub Indeks iz Novog Sada dobio je novu upravu na čijem se čelu nalazi Nada Kobac, savetnica za informisanje gradonačelnika Miloša Vučevića. foto: Fejsbuk..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.