Sautgejt upozorava igrače, neprijateljsko okruženje u Crnoj Gori!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sautgejt upozorava igrače, neprijateljsko okruženje u Crnoj Gori!

Selektor "Gordog albiona" zna šta čeka njegove pulene.

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt rekao je da njegovi mladi igrači moraju da budu spremni na neprijateljsko okruženje u današnjoj utakmici protiv Crne Gore u Podgorici, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Britanski mediji preneli su da su domaći navijači tokom utakmice u Podgorici 2013. godine vređali i gađali raznim predmetima engleske igrače. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<





"Naši igrači su se sa takvim izazovima već sretali. Znam koliko navijači podržavaju svoju zemlju i to naravno daje veću snagu ekipi. Moramo da budemo disciplinovani i da se koncentrišemo na ono na šta mi možemo da utičemo. Mi smo gosti i sa poštovanjem moramo da pričamo o protivniku. Naši igrači moraju da budu spremni na neprijateljsko okruženje, bilo da igraju u Engleskoj za svoje klubove, ili da igraju negde u svetu", rekao je Sautgejt.

Engleska je u petak pobedila Češku sa 5:0 u prvom kolu Grupe A u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a u timu je bilo mnogo mladih igrača, 18-godišnji Džejdon Sančo i Kalum Hadson Odoj, kao i dve godine stariji Deklan Rajs.

"Ne oklevam da uvrstim u tim mlade igrače. To je deo njihovog učenja, a da bismo bili vrhunski tim moramo da se prilagodimo na sve uslove", naveo je engleski selektor.

Utakmica Crne Gore i Engleske igra se večeras od 20.45.

Crna Gora je u prvom kolu odigrala neršeno 1:1 sa Bugarskom u Sofiji.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sautgejt: Igrači spremni na neprijateljsko okruženje u Podgorici

Izvor: B92, 25.Mar.2019

Selektor reprezentacije Engleske Garet Sautgejt rekao je da njegovi fudbaleri moraju da budu spremni na neprijateljsko okruženje u utakmici protiv Crne Gore...Britanski mediji preneli su da su domaći navijači tokom utakmice u Podgorici 2013. godine vređali i gađali raznim predmetima engleske igrače..."Naši...

Nastavak na B92...

Fudbalska fešta u Podgorici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Mar.2019

Uoči utakmice fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Engleske, centar Podgorice su okupirali navijači Gordog Albiona. Unaprijed slave pobjedu svoje reprezentacije koja važi za velikog favorita, dok se navijači Crne Gore ipak nadaju drugačijem ishodu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.