Samo bandera drži slomljenu ogradu da ne padne na školsko igralište

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jun.2021, 11:08

Samo bandera drži slomljenu ogradu da ne padne na školsko igralište

Metalna ograda kraj terena u dvorištu OŠ “Desanka Maksimović” u niškom selu Donje Međurovo polomila se i pala je, ali ne skroz na igralište, već se “naslonila” na banderu. Građani su zabrinuti za bezbednost dece, a direktor škole Miljan Bojanić kaže da su dobili obećanje da će problem biti rešen iz Opštine Palilula.

foto: D. K.Iako su deca na raspustu, jedan meštanin kaže da deca ovde igraju mali fudbal >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i da mogu da se povrede, jer ogradu drži samo stub sijalice.

Direktor škole Miljan Bojanić ističe da je upoznat sa problemom i da je on prijavljen Opštini Palilula.

Razgovarali smo sa predsednikom Opštine. Imamo obećanje da će se problem vrlo brzo rešiti - tvrdi Bojanić.

Mada kaže da to nije u njegovoj direktnoj nadležnosti, predsednik Opštine Palilula Bratislav Vučković potvrđuje da će rešiti problem, kako ističe, uz pomoć dobrotvora iz Grada.

Kaže da ne može da precizira vreme kada će se tačno ovo rešiti, ali napominje da će ograda biti popravljena u narednih 10 do 15 dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.