SNIMAK UŽASA NA UTAKMICI: Navijač pao na devojčicu sa najviše tribine stadiona (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK UŽASA NA UTAKMICI: Navijač pao na devojčicu sa najviše tribine stadiona (VIDEO)

Pad mladića iz Brazila ublažila devojčica koja je srećom prošla sa lakšim povredama i prebačena je u bolnicu FUDBALSKI navijač iz Brazila pao je sa najvišeg nivoa tribina, visokog preko 12 metara, na devojčicu (13) nakon čega su oboje čudom ostali živi. Jezivu scenu snimila je kamera tokom subotnjeg meča prve lige u Sao Paolu između istoimenog tima i Gremia na stadionu popularnog naziva “Morumbi”. Pročitajte još: KAMERA SNIMILA TRENUTAK UŽASA: Skočila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se ubije i pala na mladića (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)Lago De Melo Rios (23) se, kako navode lokalni mediji, pre nesreće popeo na ogradu. Pad mu je ublažila devojčica koja je srećom prošla sa lakšim povredama i prebačena je u bolnicu. Navijač je još i dobro prošao i nalazi se na lečenju sa prelomom butne kosti. Njegova devojka je zvala majku mladića i rekla joj da je videla sve na internetu nekoliko minuta posle incidenta. (dailymail.co.uk)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jeziva scena u Brazilu: Navijač pao sa najviše tribine! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 03.Sep.2019

Težak incident dogodio se na meču Sao Paola i Gremija kada je jedan od navijača u želji da se popne na zaštitnu ogradu pao sa tribine, sa visine od skoro 20 metara.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.