Na fudbalskom turniru pored Zadra transparent Za dom spremni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na fudbalskom turniru pored Zadra transparent "Za dom spremni"

Na memorijalnom turniru u malom fudbalu, koji se igrao u Novigradu pored Zadra stajao je transparent na kome je pisao ustaški slogan "Za dom spremni".

Na turniru koji je održan od 11. do 14. avgusta igrale su ekipe od dece do seniora, a kako prenosi portal Indeks, malo koja ekipa se nije fotografisala ispod takvog slogana i fotografije kačila na društvenim mrežama.

Načelnik opštine rekao je Indeksu da ta opština nije finansirala turnir, kao i da on nije video natpis na transparentu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deca kod Zadra igrala fudbalski turnir pod ustaškim sloganom

Izvor: RTS, 30.Avg.2019

Tokom fudbalskog turnira u Novigradu kraj Zadra, gde su učestvovala i deca, stajao je ogroman transparent na kom je, između ostalog, bio ispisan i ustaški poklič "Za dom spremni". . Portal Indeks piše da je tokom memorijalnog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.