SAMO ZA STARIJE OD 18 GODINA Čuvena Vanda Ikardi skroz gola (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 24.Sep.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO ZA STARIJE OD 18 GODINA Čuvena Vanda Ikardi skroz gola (FOTO)

On zna da igra fudbal, a ona je svesna da je bombetina. Bračni par Ikardi, Mauro i Vanda, skreće pažnju na sebe. Sadašnji član PSŽ bio je prošlog leta u epicentru javnosti pre svega zbog svađe sa Interom, a ona… Ona briljira!
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Marselja protiv Dižona je 2.15.
U nedelju Ikardi nije bio u sastavu PSŽ za derbi u Lionu, ali sigurno mu nije bilo dosadno. Kako pored ovako vrele supruge. U noći između ponedeljka i utorka Vanda je postavila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dve goruće slike na Instagram.
Izgleda da se fotografisala za neki časopis. Ako je tako, onda bi trebalo da se uskoro pojave još neke, gde je gospođa Ikardi u provokativnom izdanju. Ako se, međutim, slikala samo za Maura – i to podržavamo.
Pogledajte…


The post SAMO ZA STARIJE OD 18 GODINA Čuvena Vanda Ikardi skroz gola (FOTO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.