Rosoneri zainteresovani za biser holandskog fudbala! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" zainteresovani za biser holandskog fudbala! (video)

Momak koji je oduševio ove sezone u Ligi šampiona, karijeru bi mogao da nastavi na "San Siru".

Kako prenosi italijanski novinar Mateo Pedrosi, Milan je zainteresovan za vezistu Klub Briža Arnauta Grunevelda. (21)

Poreklom Nigerijac, Gruneveld je svoje prve fudbalske korake ostvario u Holandiji, prošao je akademiju PSV-a, kratko bio i u prvom timu, pre nego što se 2016. preselio u NEC.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Letos je pojačao redove Klub Briža, upisao je 11 nastupa u belgijskom šampionatu, postigao četiri pogotka, a oduševio je i na dva nastupa u Ligi šampiona, gde je postigao jedan od najlepših golova grupne faze.

Bila je to prava bomba protiv madridskog Atletika, pogledajte je u nastavku.



Povredio se u oktobru i još uvek je van stroja, "Rosoneri" su zainteresovani, ali su spremni da ga u svoje redove presele tek narednog leta.

Ostaće Gruneveld u Brižu sasvim sigurno do kraja sezone, kako bi se što bolje oporavio od povrede i povratio formu, a potom će Milan pokušati da ga angažuje.

Imaće i jaku konkurenciju, kako su za njegove usluge zainteresovani i klubovi iz Premijer lige.

Upisao je Gruneveld i dva nastupa u reprezentaciji Holandije, postigao je i pogodak u prijateljskom duelu sa Belgijom (1:1).
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.