Rim: Popustile pokretne stepenice, ruski navijači u panici, 20 povređenih (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2018, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rim: Popustile pokretne stepenice, ruski navijači u panici, 20 povređenih (VIDEO)

U Rimu su se večeras na metro stanici "Republika" urušile pokretne stepenice, zbog čega je povređeno najmanje dvadesetak ljudi, od čega osmoro teško, a većina povređenih su navijači CSKA koji su išli na stadion "Olimpiko" na meč fudbalske Lige šampiona njihovog tima sa Romom.

Rimski list "Mesađero" navodi da se nesreća desila u vreme najvećeg špica u 19 časova i da je jednom od Rusa amputirana noga.

Deo navijača bio je zarobljen među komadima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << metala, a dnevnik navodi se da su ruski navijači trčali u panici uz stepenice ka izlazu sa stanice obarajući ljude koji su silazili ka metrou, zbog čega je bilo još povređenih.

Ansa navodi da je jednom od navijača amputirana polovina stopala, dok je drugi odveden u bolnicu zbog loma kostiju.

Mediji: Ruski navijač uboden nožem, tuče i hapšenja u Rimu

Ruski fudbalski navijač zadobio je danas ubod nožem u blizini stadiona "Olimpiko" u Rimu, dok su još dve osobe pretučene, javlja ANSA.

Istovremeno, italijanski list "Mesađero" navodi da su dva ruska i jedan italijanski fudbalski navijač uhapšeni u Rimu nakon tuča koje su izbile uoči početka utakmice između ruskog CSKA i italijanske Rome.

Isti list navodi da je policija proverila lične isprave 15 navijača Rome.

Prema navodima "Mesađera", koje prenosi Tass, jedna tuča je izbila na mostu nadomak stadiona, a druga na trgu Mančini.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Panika među navijačima CSKA u Rimu: Urušile se pokretne stepenice, preko 20 povređenih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018

 U Rimu su se večeras na metro stanici "Republika" urušile pokretne stepenice, zbog čega je povređeno najmanje dvadesetak ljudi, od čega osmoro teško, a većina povređenih su navijači CSKA koji su išli na stadion "Olimpiko" na meč fudbalske Lige šampiona njihovog tima sa Romom...Rimski list...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.