Realovo čudo od deteta se igra sa rivalima, gleda li ovo Lopetegi? (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realovo čudo od deteta se igra sa rivalima, gleda li ovo Lopetegi? (video)

Mladi Brazilac ponovo dominirao na terenima Kastilje.

Predviđaju mu fantastičnu karijeru, ali Lopetegi ne želi još da mu pruži šansu u prvom timu, pa je Vinisijus poslednjih par mečeva odigrao za Real Madrid B.

Dominirao je protiv Atletika u gradskom derbiju rezervnih timova, a koliko je bio nezaustavljiv da su protivnici počeli i da ga ujedaju!

Sada je opet pokazivao sav svoj fudbalski potencijal na meču protiv Unionistasa, driblao je, delio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << savršene lopte, a na kraju je postigao i fantastičan gol. Real Madrid B je pobedio sa 3:0, a Brazilac je postigao treći gol u 40. minutu iz slobodnog udarca.

Real ga je kupio prošle godine za čak 46 miliona evra, a tada je Vinisijus imao samo 16 godina!

Odlučio je da ovog leta dođe u Real, iako je to mogao da uradi i narednog leta. Očigledno je mislio da će dobiti makar neku šansu, ali novi trener Reala ne smatra da je spreman za seniorski tim.

Ukoliko ne dobije šansu u prvom timu, on bi mogao da se vrati na pozajmicu u Flamengo, a čak se i Valjadolid pominje kao opcija. Definitivno su mu potrebne ozbiljnije utakmice.

Pogledajte kako je postigao gol iz slobodnjaka, prava magija supertalentovanog tinejdžera.

Vinicius Jr makes it 3-0 for Castilla. Calculated free-kick. pic.twitter.com/7G4lriOFF0

— Kiyan Sobhani (@KiyanSo) September 16, 2018
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Plaćeni 97 miliona evra, a nisu dobili ni minut u Realu...

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2018, 15:32

Da li Real Madrid radi pravi posao?..Nije previše utakmica od početka sezone odigrao Real Madrid, svega pet, pa Lopetegi nije ni želeo da menja kombinaciju koja dobija...Tokom ovog leta Real je osvežio svoj tim dolaskom trojice fudbalera, a to su Marijano Dijaz, Alvaro Odriozola i Vinicius Žunior,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.