Realna opasnost postoji, Derbi Italije odložen, odluka o tituli pada pred sam kraj sezone?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realna opasnost postoji, "Derbi Italije" odložen, odluka o tituli pada pred sam kraj sezone?! (foto)

Jutros održan krizni sastanak.

Pravi sportski vikend je pred nama, one najzanimljivije utakmice se igraju sutradan kada će sve grmeti od derbija. Počinje se sa našim "večitim derbijem" u 18 časova, zatim kasnije uveče imamo "El Klasiko" u Španiji i "Derbi Italije" u Torinu.

Italija je jedna od evropskih zemalja koja je najviše pogođena korona virusom. Prošle a i ove nedelje gledaćemo utakmice bez prisustva publike. Takva odluka je bila i za sutrašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << derbi na "Alijanc" stadionu.

Vlada Italije i fudbalski čelnici i dalje raspravljaju šta je bolje, tamošnji mediji nagoveštavaju da je odluka sa odlaganjem meča sve bliža. Ako se utakmica Juventus - Inter pak odigra bez publike to znači osetan finansijski udarac, sami klubovi nisu dužni da refundiraju karte što je već naljutilo simpatizere.

Izgleda da su se čelnici i sa jedne i druge strane složili da se odloži.

Fabricio Romano prenosi da će se pored Derbija Italije odložiti i utakmice Milan-Đenova, Parma-SPAL, Udineze-Fiorentina, Sasuolo-Breša!

Veoma jak udarac za Čizmu.

Obelodanjeno je i kada će se ovi mečevi odigrati, pa ćemo na najveći italijanski derbi morati da čekamo dva i po meseca, kako će se odloženi mečevi 26. kola igrati tek 13. maja!

Ako Inter zadrži korak za "Starom damom", možda će odluka o tituli zaista pasti u derbiju, kako će se ovi mečevi igrati između 36. i 37. kola Serije A.

Official: Juventus-Inter has been POSTPONED. Same for Milan-Genoa, Parma-Spal, Udinese-Fiorentina, Sassuolo-Brescia. 🔴 #SerieA

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 29, 2020
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.