Real munjevito reagovao posle teških optužbi na račun Serhija Ramosa!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real munjevito reagovao posle teških optužbi na račun Serhija Ramosa!

Nije se dugo čekalo na reakciju iz Madrida.

Posle najnovijih informacija ''Špigla'', a na osnovu ''Fudbal Liksa'', večeras je zvaničnim saopštenjem reagovao madridski Real na klupskom sajtu.

Podsetimo, ''Fudbal Liks'' je otkrio da je Serhio Ramos navodno pao na doping testu posle finala Lige šampiona 2017. godine protiv Juventusa, kada je Real slavio sa 4:1.

Večerašnja reakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Real Madrida sažeta je u tri konkretne tačke, a u nastavku ih prenosimo u celini:





''1. Serhio Ramos nikada nije prekršio pravila za kontrolu dopinga.







2. UEFA je zatražila blagovremenu informaciju i slučaj je odmah zatvorila, i to, kao što je situacija u ostalim slučajevima, posle verifikacije od strane eksperata iz Svetske antidoping agencije, AMA i od same Evropske kuće fudbala.







3. Što se tiče ostatka sadržaja pomenute objave, klub se neće oglašavati sve dok ne dobije dokaze'', navodi se u saopštenju.

-

Official Announcement.

👉 https://t.co/0bNboscA6J#RealMadrid pic.twitter.com/nyTP2LVVdt

— Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸 (@realmadriden) November 23, 2018

-
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPRESNA REAKCIJA REAL MADRIDA: Kraljevski klub se oglasio povodom optužbi da je Serhio Ramos bio dopingovan

Izvor: Kurir, 23.Nov.2018

Real Madrid se ekspresno oglasio posle optužbi na račun njegovog kapitena Serhija Ramosa, za koga "Fudbal liks" tvrdi da je pao na doping testu.

Nastavak na Kurir...

Real Madrid: Ramos je čist, UEFA odmah zatvorila slučaj

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2018

Madridski Real je izdao zvanično saopštenje povodom optužbi da je kapiten tima Serhio Ramos dopingovan igrao finale prošlogodišnjeg Lige šampiona protiv Juventusa i u njemu istakao da je to neistina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.