Ramos tek sedmi, ko je najveći sportski zlikovac? (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos tek sedmi, ko je najveći sportski "zlikovac"? (foto)

Američki ESPN uradio interesantno istraživanje.

Dosta sportske i one druge nepravde se dešava na fudbalskom terenu, neke prosto ostaju u sećanju tokom celog života.

Da ste pitali navijače Liverpula za gore pomenutu nezahvalnu titulu prošle godine ko iz topa bi rekli Serhio Ramos, ako gledamo naš fudbal možda bi ovo "priznanje" poneo nemački sudija Feliks Brih zbog svojih propusta na minulom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Svetskom prvenstvu.

ESPN je odradio istraživanje sa svojim gledaocima i slušaocima pa možemo uporediti koliko nam se razlikuju "neprijatelji" sporta.

Na prvom mestu je Urugvajac iz Barselone, Luis Suarez. Napadač nije imao jedan, ne dva već tri ugriza tokom karijere. Takođe je bio vinovnik u rasističkom skandalu sa Evrom, tokom velikog derbija Engleske.

Drugo mesto je Džoiji Barton, koji se oprobao ove godine u trenerskim vodama sa Flitvudom. Pre dva meseca je priveden i podignuta optužnica protiv njega zbog navodnog napada na kolegu trenera iz Barnslija.

Od fudbalskog sveta na "crnoj" listi imamo još Žoze Murinja, Dijego Koštu, Serhija Ramosa, Maradonu i Roja Kina koji zatvara top 10 listu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.