Pun sam emocija, kao i ovi dečaci, nadam se da ćemo stići do samog kraja VIDEO

Izvor: B92, 23.Maj.2022, 20:15

"Pun sam emocija, kao i ovi dečaci, nadam se da ćemo stići do samog kraja" VIDEO

Radovan Krivokapić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije do 17 godina, govorio je o plasmanu u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Srbija je remizirala sa Španijom sa igračem manje u poslednjem kolu grupne faze i obezbedila plasman u nokaut fazu sa druge pozicije.

"Možda sad i negde dolazi u našu svest da smo napravili veliki uspeh plasmanom u četvrtfinale, a ja mogu da kažem da ćemo se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potruditi i dati sve od sebe da ne ostane na ovome.Videli ste i sami da je utakmica bila jako teška, zahtevna. Opet smo se vratili iz minusa. Opet smo pokazali kako se bori za ovaj dres i ja mislim da smo zasluženo došli do izjednačenja", rekao je Krivokapić.

"Orliće" sada čeka četvrtfinale, a rival će najverovatnije biti Portugal.

"Pun sam emocija, kao i svi ovi dečaci. Nadam se da ćemo stići do samog kraja", dodao je selektor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.