Prošli podigao prašinu, Krstajić u petak saopštava novi spisak

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošli podigao prašinu, Krstajić u petak saopštava novi spisak

Mladen Krstajić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, u petak od 12 časova održaće konferenciju za medije u Staroj Pazovi.

Povod će biti utakmice Lige nacija između Crne Gore i Rumunije, koje se igraju 11. odnosno 14. oktobra.

Selektor će na konferenciji saopštiti spisak momaka koji će konkurisati za mečeve protiv pomenute dve reprezentacije.

"Orlovi" su u prvom meču zabeležili pobedu protiv Litvanije, a potom su pred domaćom publikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrali 2:2.

Spisak za te mečeve izazvao je dosta bure pošto na njemu nisu bili Vladimir Stojković, Branislav Ivanović, Luka Milivojević, Duško Tošić, Marko Grujić i Luka Jović.

Da li će ovoga puta biti iznenađenja, ili očekujete sličan sastav kao protiv Litvanije i Rumunije?
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LIGA NACIJA: Krstajić u petak saopštava spisak za duele sa Crnom Gorom i Rumunijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018

Selektor pred medijima tačno u podne...Mladen Krstajić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, u petak od 12 časova održaće konferenciju za medije u Staroj Pazovi...UEFA PRELOMILA: Uvodi se VAR (FOTO)..SUDIJAMA JE DOSTA SVEGA: Klubove i navijače čeka iznenađenje u 10. kolu Superlige (FOTO)..Povod...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.