Izvor: Radio 021, 22.Jul.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Džordž: Šesti rođendan obeležen novim fotografijama

Mali princ Džordž, treći u liniji za presto, na fotografijama pozira u dresu engleske fudbalske reprezentacije.

PA Media

Na zvaničnim fotografijama, povodom njegovog šestog rođendana, nasmejani princ Džordž pozira pred kamerom u dresu engleske fudbalske reprezentacije.

Kensingtonska palata objavila je tri fotografije princa Džordža, a koje je nedavno napravila njegova majka Kejt, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vojvotkinja od Kembridža.

Na dve fotografije princ nosi dres fudbalske reprezentacije Engleske i smeška se u bašti Kensingtonske palate.

Na trećoj je u nešto drugačijem „stajlingu" - nosi zelenu polo majicu i plavo-beli šorc, a ta fotografija je napravljena na porodičnom odmoru.

O umetnosti ćaskanja: Šta kad odete u goste kod kraljevske porodice Princ Vilijam: Podržao bih decu ako bi mi rekla da su gej Kraljevska porodica na „kraljevskim" konjičkim trkama PA Media

Princ Džordž Aleksander Luj od Kembridža rođen je 2013. u Sent Meri bolnici u Londonu.

Već dan kasnije se prvi put pojavio pred svetskim medijima, kada su ga princ Vilijam i njegova supruga Kejt na bolničkim stepenicama pokazali novinarima.

Ove godine se mali princ već nekoliko puta pojavio pred medijima - jednom na balkonu Bakingemske palate, a potom i kako se igra u bašti.

Takođe, imao je i čas tenisa kod Rodžera Federera, koji je izjavio da je princ „sladak" i da ima „dobru tehniku".

ReutersPrvo pojavljivanje princa Džordža, tada starog samo jedan danReutersPrinc Luj, princ Džordž i princeza Šarlota, fotografisani ove godine na tradicionalnoj paradi „Pozdrav bojama" (Trooping the Colour), u čast rođendana kraljice Elizabete

Princ Džordž je praunuk britanske kraljice Elizabete, što ga čini trećim u liniji za tron, nakon dede i oca.

Završio je prvi razred u Tomas Batersi privatnoj školi, a u drugi kreće u septembru.

Autor: BBC News na srpskom

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.