Premijera fudbalske selekcije Kosova sa Haitijem!

Izvor: BKTV News, 12.Feb.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera fudbalske selekcije Kosova sa Haitijem!

Prvu prijateljsku utakmicu selekcija Kosova odigraće 4. marta protiv izabranog tima Haitija. Meč će biti odigran u Prištini ili u Kosovskoj Mitrovici, prenose kosovski mediji.
Kako se navodi, meč će biti odigran u Prištini ili Kosovskoj Mitrovici, i to 4. marta.
Iako je bilo mnogo spekulacija i previranja u Svetskoj fudbalskoj federaciji prethodnih meseci, Kosovo je dobilo zeleno svetlo da igra prijateljske mečeve, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ali samo pod određenim uslovima.
Kosovo ne sme da koristi nacionalna obeležja, koja uključuju i himnu, a ne može ni da igra mečeve sa ekipama iz regiona.
Izvor: rts.rs
Tweet
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Kosovo debituje protiv Haitija u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2014

Kosovska fudbalska selekcija odigraće prijateljsku utaknicu 5. marta protiv reprezentacije Haitija, prenosi prištinski dnevnik "Koha Ditore". To će biti prva utakmica seniorske kosovske selekcije otkako je Odbor za hitna pitanja Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) prošlog meseca odobrio da igra,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.