Preković i Krunić novo pojačanje zmajeva među stativama

Izvor: B92, 09.Sep.2020, 21:52

Preković i Krunić novo pojačanje "zmajeva" među stativama

Fudbalski klub Voždovac dobio je najnovije pojačanje u vidu golmanskog tandema, mladog Miloša Krunića i nešto iskusnijeg Miloja Prekovića.

Popularni ”Prekazi” pridružio se Zmajevima nakon uspešnih nastupa u Inđiji dok je 24-godišnji Krunić stigao iz Zemuna.

Srećan sam što sam došao u jedan organizovan klub kakav je Voždovac. Siguran sam da sam doneo najbolju moguću odluku i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovo za mene biti iskorak u karijeri”, rekao je Preković po potpisivanju ugovora.

Rođeni Aranđelovčanin u karijeri je nastupao za veliki broj klubova, ali posebno pamti nastupe za Mladost iz Lučana gde je i dobio nadimak ”Prekazi”.

Jedan od saigrača iz Lučana me je prozvao Prekazi, malo zbog legendarnog fudbalera, a malo zbog prezimena”, otkrio je po dolasku.

Miloš Krunić izdanak je poznate fudbalske škole Zemuna.

Mladi golman je u nekoliko navrata menjao dres, ali se uvek vraćao klubu u kom je započeo svoju karijeru.

Prelazak u Voždovac vidi kao priliku da pokaže svoj talenat i mogućnosti. ”

Velika je čast biti deo kluba sa ovakvom tradicijom i verujem da ću se vremenom uz veliki trud i rad izboriti za mesto među stativama”, jasan je Krunić.

Konkurencija na golu je velika, ali obojici su ambicije podređene timu i osvajanju što više bodova u Superligi Srbije.

Voždovac već ove nedelje ima priliku za prvu pobedu na svom stadionu, u utakmici protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, koja je zakazana za subotu od u 17 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.