Poznati prvi kandidati za Zlatnu loptu, Francuzi otkrili pet imena!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati prvi kandidati za Zlatnu loptu, Francuzi otkrili pet imena!

U toku dana biće poznati svi kandidati za ovu prestižnu nagradu.

Renomirani francuski list Frans fudbal objavio je prvih pet imena od ukupno 30 koji figuriraju za prestižnu fudbalsku nagradu Zlatna lopta koja se dodeljuje najboljem fudbaleru sveta za tekuću kalendarsku godinu.

Podsetimo, ovo nije ista nagrada kao i ona u organizaciji FIFA koja je dodelila nagradu "The Best" reprezentativcu Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Luki Modriću, ali itekako ima veliku težinu u svetu fudbala pošto su Zlatnu loptu od 1956. osvajali veliki svetski asovi.

Francuzi su odlučili da tokom dana polako otkrivaju po pet imena koji figuriraju za ovu prestižnu nagradu, evo i prvih pet: Serhio Aguero, Alison, Geret Bejl, Karim Benzema i Edinson Kavani.

These are the first nominees for the 2018 Ballon d'Or France Football!

🇦🇷Sergio Agüero ▶ @aguerosergiokun

🇧🇷Alisson Becker ▶ @Alissonbecker

🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿Gareth Bale ▶ @GarethBale11

🇫🇷Karim Benzema ▶ @Benzema

🇺🇾Edinson Cavani ▶ @ECavaniOfficial

5/30 #ballondor pic.twitter.com/7I0PF7l8ij

— #ballondor (@francefootball) 08. октобар 2018. Da li su zaslužili da se nađu na ovoj listi?

Ceremonija dodele Zlatne lopte biće u Parizu 3. decembra ove godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zlatna lopta: Poznato još pet kandidata, tu je i Ronaldo!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018

U toku dana biće poznati svi kandidati za ovu prestižnu nagradu...Renomirani francuski list Frans fudbal objavio je prvih pet imena od ukupno 30 koji figuriraju za prestižnu fudbalsku nagradu Zlatna lopta koja se dodeljuje najboljem fudbaleru sveta za tekuću kalendarsku godinu...Podsetimo, ovo nije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.