Potvrđena kazna, Kabelu i Smederevu minus 10 bodova

Izvor: RTS, 14.Nov.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena kazna, Kabelu i Smederevu minus 10 bodova

Klubovima fudbalske rve lige Srbije Smederevu i Kabelu potvrđeno je oduzimanje po 10 bodova zbog "ugrožavanja integriteta takmičanja", saopšteno je na sajtu takmičenja.
Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije odbila je žalbe dva kluba i tako su odluke postale pravosnažne.
Disciplinska komisija FSS, na osnovu izveštaja nadležnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << organa Uefe, sankcinisala je Smederevo i Kabel zbog sumnji u regularnost na meču koji su odigrali 14. oktobra u Smederevu u 14. kolu Prve lige Srbije.
Domaćin je pobedio 2:1 posle preokreta u drugom poluvremenu, dok je Kabel završio meč sa 10 igrača zbog povrede i uz promenu golmana.
Uefa je poslala dopis u Srbiju na osnovu praćenja uplata u kladionicama.
Takođe, Kabel će kao novčanu kaznu morati da plati tri miliona dinara, a Smederevo dva miliona.
Nakon 19. kola fudbaleri Kabela nalaze se na devetom mestu sa 24 boda, dok je Smederevo 15. sa 15.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Disciplinska komisija žestoko kažnjavala, kasu pune Partizan, Zvezda, Voša, Radnički...

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila da dobro kazni klubove zbog navijača...Četiri kluba će morati da izdvoje dobru sumu novca zbog ponašanja navijača...Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je na telefonskoj sednici odlučila da kazni najviše Crvenu zvezdu zbog upotrebe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.