Posle uvreda koje je Murinjo uputio Pogbi, jasno je, u klubu može biti samo jedan!

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle uvreda koje je Murinjo uputio Pogbi, jasno je, u klubu može biti samo jedan!

Sva je prilika da će deblji kraj izvući trener. Ovo je jasna poruka...

Izgleda da stvari niko ne može više da zaustavi, ako je verovati Dankanu Kaslsu, poznatom novinaru, Pogba i Murinjo imali su novi okršaj nakon meča protiv Sautemptona.

Naime, Pogba je bio negledljiv, srušio je sve negativne rekorde, izgubio je 15 od 30 duela, oduzeli su mu osam lopti, što je najviše od svih igrača u PL ove sezone.

Razbesneo je Murinja.

"Ti si kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << virus, ne igraš fudbal, ne poštuješ saigrače i navijače. Ubijaš mentalitet dobrih, poštenih ljudi oko sebe", navodno je rekao Murinjo.

On je i pre meča upotrebio "fen" da razbudi igrače, ali nije pomoglo, još su se spasili poraza, no 2:2 znači dva izgubljena boda.

Da li je ovo znak da Pogba odlazi?

Ne, jer, kako tvrde mediji, Murinjo će napustiti klub na kraju sezone, a Pogba ionako nema gde da ode. Rajola pokušava da obezbedi transfer u Juventus, no, kako igra Bentankur, jasno je da Francuz nije potreban bivšem klubu, a Barselona ima druge transfer namere.

Pogba bi bio preskup, pre svega zbog ogromne plate, ostaje PSŽ kao opcija, ali on ne želi u Francusku. Ipak, sigurno da će se pre Junajted odreći Murinja nego nekolicine mlađih igrača koji su u ratu sa trenerom, odnosno nezadovoljni su statusom i ponašanjem Murinja.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.