Pogrebnici pozirali uz telo Maradone - dobili otkaz FOTO

Izvor: B92, 27.Nov.2020, 21:04

Pogrebnici pozirali uz telo Maradone - dobili otkaz FOTO

Više pogrebnih radnika otpušteno je zbog poziranja uz telo fudbalske zvezde Dijega Maradone pre njegove sahrane.

Slike distribuirane po društvenim mrežama izazvale su ogorčenje, čak i pretnje smrću u naciji koja je obožavala Maradonu, a koji je umro u sredu od srčanog udara u 61. godini, navodi AP.

Klaudio Fernandez potvrdio je za Radio Diez da je izgubio posao u pogrebnom preduzeću Pinijer, zajedno sa sinom Ismaelom i Klaudiom Medinom. Na jednoj od slika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fernandez i njegov sin stoje uz Maradonino telo nasmejani i podignutih palčeva. Na drugoj je Medina u istoj pozi.

Fernandez je insistirao da nije znao da su planirali da naprave fotografiju, a još manje da je distribuiraju.

“To je bio trenutak. Upravo sam podigao glavu i moj sin je to učinio kao i svako dete od 18 godina”, rekao je u izjavi za radio.

On je naveo da je dobio pretnje od komšija u naselju El Paternal, gde je Maradona 1976. debitovao kao profesionalac.

“Oni me znaju. Ja sam iz komšiluka. Kažu da će nas ubiti, razbiti nam glavu“, rekao je Fernandez.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.