Počinje doba trejdova, prvi će obaviti PSŽ i Milan?

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2020, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje doba trejdova, prvi će obaviti PSŽ i Milan?

Postoji ipak jedan problem.

Pisali smo kako je sportski direktor Juventusa Fabio Paratići izjavio da će se fudbal približiti NBA.

On smatra da će globalna kriza uticati na finansije fudbalskih klubova i da ćemo zbog toga viđati sve više razmena igrača.

Taj trend jeste postao nešto popularniji u prethodnih par godina, ali se čini da bi zbog čitave situacije mogao uskoro potpuno da zaživi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Kako stoje stvari, neki od najvećih evropskih klubova se spremaju na takve korake, prvi među njima mogli bi da budu Pari sen Žermen i Milan.

Naime, kako prenose italijanski mediji, "Sveci" i "Rosoneri" razmatraju razmenu veznih igrača.

Sportski direktor PSŽ Leonardo je kao sportski direktor na "San Siru" angažovao Lukaša Paketu, Brazilac se nakon njegovog odlaska iz Milana nije najbolje snašao, ali njegov zemljak i dalje veruje da poseduje ogroman potencijal, te bi ga rado video u Parizu.

Sa druge strane, Milan je i ranije pokazivao interesovanje za argentinskog reprezentativca iz redova "Svetaca" Leandra Paredesa.

Bivši igrač Rome i Zenita bi mogao da napusti PSŽ na leto, povratak u Seriju A deluje kako sasvim realna opcija.

Tako bi dve strane mogle da naprave razmenu, problem je samo u tome što bi Paredes morao da pristane na smanjenje plate, jer na "Parku prinčeva" zarađuje 7,3 miliona evra po sezoni, što "Rosoneri" svakako nisu spremni da mu ponude.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.