Počinje Der Klasiker, mogu li Milioneri dodatno da ugroze šanse Bavaraca za novu odbranu titule? (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje "Der Klasiker", mogu li "Milioneri" dodatno da ugroze šanse Bavaraca za novu odbranu titule? (SASTAVI)

Od 18:30h na programu je duel 11. kola nemačke Bundeslige između Borusije Dortmund i minhenskog Bajerna.

Ekipa Borusije predvođena Lusijanom Favrom blista ove sezone, doživeli su samo jedan poraz i to od Atletiko Madrida pre samo nekoliko dana, postižu veliki broj golova, igraju zaista sjajan fudbal.

Favr je imao problema sa sastavljanjem tima, golman Burki je doživeo povredu, pa je od starta među stativama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hic.

U odbrani nedostaje Dijalo, dok će po levom beku dejstvovati fudbaler Reala na pozajmici u Borusiji Ašraf Hakimi.

Tu su i talentovani Brun Larsen i Džejdon Sančo, a kao lažna devetka na terenu je i Mario Gece. Na klupi su ostali Pulišić, Gereiro i Pako Alkaser, ali ćemo Španca sasvim sigurno gledati na travi u nekom trenutku.

Što se tiče Bajerna, Niko Kovač čitave sezone ima problema sa povredama, van stroja su Alkantara, Koman, Roben i Toliso, pa se hrvatski stručnjak odlučio zua postavu koja je tokom sedmice slavila protiv AEK-a sa 2:0 u Ligi šampiona.

Dortmund: Hic, Pišček, Akanđi, Zagadu, Hakimi, Vitsel, Vajgl, Sančo, Rojs, Brun Larsen, Gece

Bajern: Nojer, Kimih, Humels, Boateng, Alaba, Martinez, Miler, Gorecka, Gnabri, Levandovski, Riberi

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.