Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković selektor Švajcarske do 2020.

Selektor fudbalske reprezentacije Švajcarske Vladimir Petković produžio je danas ugovor i vodiće tu ekipu bar do kraja Evropskog prvenstva 2020. godine.

Fudbalski savez Švajcarske je objavio da su "brojni klubovi bili zainteresovani i da su stupili u kontakt" s njim, ali nije navedeno o kojima se radi.

Švajcarska je pod njegovim vođstvom pobijedila u svih šest dosadašnjih utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i na početku trijumf nad evropskim šampionom Portugalom.

Te dvije reprezentacije će se ponovo međusobno sastati 10. oktobra, u utakmici koja će vjerovatno odlučivati o ekipi koja će se direktno plasirati u Rusiju.

Petković je na klupi Švajcarske zamijenio Otmara Hicfelda poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

(zurnal.rs)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.