Pažljivo birajte prijatelje - Kako je zidar završio u postavi Njukasla? (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020, 13:44

Pažljivo birajte prijatelje - Kako je zidar završio u postavi Njukasla? (video) (foto)

Šta sve možete kada ste najbolji igrač "svraka".

Alan Sen-Maksimin oduševljava na terenima Premijer lige.

Bivši fudbaler Nice ima po gol i asistenciju na četiri odigrana meča u PL, ali i mnoštvo spektakluranih potez čime je zadobio naklonost navijača.

Francuz je pre desetak dana potpisao i produžetak ugovora sa Njukaslom i to do 2026. godine. A ofanzivac je i povukao veze i 'ubacio' svog drugara iz detinjstva u klub.

Priča o 23-godišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Floranu Indelasiju je neverovatna. Floran je dobar prijatelj zvezde "svraka". Inače i on igra fudbal, odigrao je par utakmica u četvrtoj ligi Australije, u isto vreme je radio i na građevini kao zidar.

Sen-Maksimin mu je obezbedio probu u Njukaslu pre desetak dana, može se reći da je Floran oberučke prihvatio ponudu - i predstavio se u najboljem svetlu.

Klub mu je posle probe ponudio jednogodišnji ugovor, Stiv Brus je bio impresioniran golčinom Florana posle prekida. On će ubuduće nastupati za selekciju "svraka" ispod 23 godina, a posle videćemo. Možda dvojac zaigra i zajedno na "Sent Džejms parku", kao nekada u svom kraju.

  

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.