Partizanov Zlatan ima poruku za navijače posle brojnih pohvala koje je dobio!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov Zlatan ima poruku za navijače posle brojnih pohvala koje je dobio!

Fudbaler Partizana Zlatan Šehović rekao je danas da je presrećen što je debitovao za crno-bele i to na evropskoj utakmici i dodao da je uživao u svakom minutu na terenu.

Izdanak Partizanove škole, levi bek crno-belih Zlatan Šehović našao se medju startnih jedanaest na utakmici protiv Rudara i upisao je svoj debi u zvaničnoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Uh, prelep osećaj! Veoma sam srećan jer sam od prvog dana kada sam počeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << treniram fudbal maštao da istrčim na teren pred našim navijačima i debitujem za Partizan. Još nisam svestan svega... Mislim da ću tek danas popodne shvatiti da sam debitovao za voljeni klub i to u evropskom takmičenju", rekao je Šehović za klupski sajt.

On je naveo da je imao tremu kada je video svoje ime u startnoj postavi.

"Velika je odgovornost kada vidite prvo svoje ime na spisku putnika, pa sve do početka same utakmice. Verovao sam u sebe i pokušavao sam da tremu ostavim sa strane, da se koncentrišem i dam najbolje od sebe u svakom trenutku. Bio sam presrećan kada sam video svoje ime među startnih jedanaest. Hvala šefu Đukiću na ukazanom poverenju", rekao je on.

Partizan je juče u Nikšiću pobedio Rudar sa 3:0, a Šehović je upisao asistenciju kod gola Sejdube Sume.

"Uživao sam u svakom minutu na terenu pred prepunim tribinama i našim navijačima koji su bili fenomenalni", rekao je 17-godišnji Šehović.

Upitan šta su mu saigrači rekli pred početak utakmice, Šehović je rekao da su mu svi davali podršku od prvog dana.

"Momci su mi pomogli da se adaptiram kao i ceo stručni štab na čemu sam posebno zahvalan. Rekli su mi da igram kako znam, da se ne uplašim, da se opustim i uživam na terenu koliko je moguće", rekao je Šehović.

On je istakao da mu prijaju pohvale koje dobija, ali je dodao da se od pohvala ne živi.

"Sigurno da mi prijaju, a posebno što su navijači i svi oko nas prepoznali da dajem sve od sebe na treninzima i na terenu. Ali, na pohvalama se ne živi, već od sutra se okreće novi list i očekuje nas nova utakmica i novi izazovi. Hvala svima na podršci", rekao je Šehović.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šehović: Prelep osećaj, još nisam svestan debija za Partizan

Izvor: B92, 14.Jul.2018, 10:13

Fudbaler Partizana Zlatan Šehović rekao je da je presrećen što je debitovao za crno-bele i to na evropskoj utakmici...Šehović je dodao da je uživao u svakom minutu na terenu...Izdanak Partizanove škole, levi bek crno-belih Zlatan Šehović našao se među startnih jedanaest na utakmici protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.