Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2020, 14:30

Paločević blista u Koreji, preporučuje se reprezentaciji

Srpski vezista u redovima Pohang Stilersa danas zabeležio dve asistencije u pobedi njegovog tima

Jeste da je na sasvim suprotnom kutku sveta u ne baš popularnoj ligi, ali Aleksandar Paločević zaista zaslužuje pohvale i pažnju ovdašnjih zaljubljenika u fudbal. Pa i selektora Ljubiše Tumbakovića.

Vezista Pohang Stilersa briljira na početku nove sezone u Južnoj Koreji, što je dokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i u poslednjem meču četvrtog kola tamošnjeg šampionata. Momak iz Gnjilana, inače bivši igrač OFK Beograda, Vojvodine, Voždovca, Aruke i Nasionala, majstorski predvodi limitiranu ekipu. U dosadašnja četiri kola dva puta je bio strelac, a samo na današnjoj utakmici dva puta asistent. A drugo dodavanje, za zaključni pogodaka njegovog kluba bio je mala majstorija. Uostalom, uverite se sami.

Yeeeessss!!! pic.twitter.com/jTd5N6aGqJ

Zato i ne čudi da su popularni Čeličari slavili danas sa ubedljivih 4:1 na gostovanju Inčonu. Naš 26-godišnji as drži sve konce napada njegovog tima u rukama i deluje da je zaista sazreo kao fudbaler, te da je spreman za ozbiljnije izazone od korejske K lige.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pored ovog, danas je odigran još jedan susret 4. kola u kojem je Seongham takođe na gostovanju, ali minimalnim rezultatom savladao Seul.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Milić strelac i na četvrtoj uzastopnoj utakmici

Izvor: B92, 31.Maj.2020

Srpski fudbaleri blistaju u šampionatima širom sveta...Aleksandar Paločević je ranije u nedelju upisao dve asistencije u Južnoj Koreji, a sada je napadač Nemanja Milić postigao pobedonosni gol u Belorusiji...Njegov BATE Borisov dočekao je Isloč i slavio je minimalnim rezultatom – 1:0 (1:0)...Strelac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.