PREMOĆNA SLIKA IZ MILANA: Zvezda objavila - tu je Piksi! Rukuje se sa SVETSKOM FUDBALSKOM IKONOM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 19:27

PREMOĆNA SLIKA IZ MILANA: Zvezda objavila - tu je Piksi! Rukuje se sa SVETSKOM FUDBALSKOM IKONOM (FOTO)

Dva kapitena, dve legende.

Fudbaleri Milana i Crvene zvezde igraju 1/16 finala Lige Evrope na San Siru večeras od 21 čas. U prvom duelu bilo je 2:2.

Na zvaničnoj Instagram stranici crveno-belih kao najava je osvanula fantastična slika od pre 33 godine.

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Posle beogradskih 2:2 Milan je izraziti favorit sa kvotom 1,53 na keca. Crvena zvezda pak nema izbora, mora da napadne, a kvota na 3+ iznosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Milan – Crvena zvezda.

Tada su se isti rivali sastali u Kupu evropskih šampiona, a na fotografiji se vidi početno rukovanje dva kapitena. U pitanju su dve fudbalske ikone Dragan Stojković Piksi i Franko Barezi.

- U susret večerašnjem okršaju... - stoji kao opis fotografije.

Podsetimo, u ovoj utakmici je bilo 1:1, a onda je nakon čuvene "beogradske magle" Crvena zvezda eliminisana na penale od italijanskog giganta. Nadamo se da će srpski predstavnik imati više sreće ovog puta.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.