POTEZ ZA PRIMER: Fudbalski klub finansijski pomogao čak 450 porodica (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 21:00

POTEZ ZA PRIMER: Fudbalski klub finansijski pomogao čak 450 porodica (VIDEO)

Humanost na delu.

Fudbalski klub Alanja iz Vladikavkaza finansijski je pomogla 450 porodica koje imaju mala ili nikava primanja, saopštio je klub na svom sajtu.

- Mnogo je naših rođaka, kolega, poznanika i komšija koji su ostali bez ikakvih primanja u ovoj teškoj situaciji. Zbog toga je predsednik kluba Vladimir Valerijevič Gurijev pokrenuo inicijativu da se za njih i one koji su u sličnoj situaciji prikupi pomoć - navodi se na sajtu Alanje.

Objašnjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da su republičke vlasti i različite volonterske organizacije pomogle u pravljenju spiska porodica koje su u najtežoj situaciji. Na njemu se našlo oko 450 porodica iz oblasti Osetije i svi su, bez izuzetka, dobili pomoć.

- Zaposleni u klubu i igrači spremno su odgovorili na poziv predsednika kluba i pomogli ko je koliko mogao. Odlučili smo se za finansijsku pomoć. Iskreno, zato što znamo da je to pomoć koja je ljudima najpotrebnija. Na taj način će sami moći da kupe ono što smatraju potrebnim, ali tako će moći da plate i kiriju, kupe lekove i slične stvari - navodi se dalje.

Iz kluba su takođe poručili da se nadaju da će se situacija sa pandemijom što pre završiti kako bi se život svima vratio u normalne tokove.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.