POSLE NOVOG PORAZA U HUMSKOJ: Zmajevi u komšiluku NAŠLI novog trenera! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE NOVOG PORAZA U HUMSKOJ: Zmajevi u komšiluku NAŠLI novog trenera! (FOTO)

Vraća se u srpski fudbal.

Fudbaleri Partizana savladali su u 11. kolu Voždovac (izveštaj pročitajte OVDE), a Zmajeve je sa klupe predvodio direktor omladinske škole Jovan Damnjanović.

Doduše samo na ovoj utakmici, proslavljeni igrač obavljao je dužnost šefa stručnog štaba, da bi odmah posle poraza Zmajevi rešili goruće pitanje.

SVE JE JASNO: U Milanu OTKRILI da li Ibrahimović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazi na San Siro! (FOTO)

DETONACIJA U ISTANBULU! Turski VELIKAN želi Vengera! Konkurencija mu je Srbin! (FOTO)

PARTIZAN ODABRAO NAJBOLJE: Prelepo veče obojeno u crno-belo probudilo posebne emocije (FOTO)

Umesto Branka Vojinovića, koji je napustio Voždovac posle poraza u Novom Sadu od Vojvodine, ekipu će u narednom periodu predvoditi novi-stari trener Ilija Stolica. Nekadašnji šef struke Vojvodine, vratio se u Srbiju iz slovenačke Olimpije.

STOJKOVIĆ JE ZAMENJEN U POLUVREMENU: Ali to nije sve, Mirković je imao MNOGO problema (FOTO)

Na klupu Zmajčeka došao je posle osvojene šampionske titule u prvenstvu Slovenije, ali se zbog razočaravajućih rezultata na evropskoj sceni ubrzo razišao sa timom iz Ljubljane.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.