PONOVO PALI SRBI U ŠPANIJI: Pobegli zbog divljanja na Zvezdinom stadionu, uhapšeni u laboratoriji marihuane

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 12:50

PONOVO "PALI" SRBI U ŠPANIJI: Pobegli zbog divljanja na Zvezdinom stadionu, uhapšeni u laboratoriji marihuane

Desetak specijalnih policajala upalo je u kuću u kojoj je Srbin boravio, i kroz samo par sekundi on je završio na podu sa lisicama na leđima.

Španska policija pritvorila je u Malagi beguna iz Srbije za kojim je raspisana poternica zbog napada na muškarca tokom fudbalske utakmice na stadionu Crvene zvezde u Srbiji. Sa njim je uhapšena još jedna osoba za koju španski mediji navode da mu je prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Srbije.

Uhapšeni su imali evropski nalog za hapšenje koju su izdale srpske vlasti na snazi i sakrivali su se u gradu Mijas, tačnije u kući u kojoj su postavili laboratoriju za unutrašnji uzgoj marihuane.

Kako se navodi u saopštenju policije, druga osoba iz Srbije je takođe privedena a pronađeno je i vozilo ukradeno u Portugalu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena dvojica Srba u Malagi po nalogu iz Srbije

Izvor: RTS, 06.Avg.2020

Policija u španskoj Malagi uhapsila je dvojicu Srba, a kod njih su pronađeni marihuana i automobil ukraden u Portugalu. . Jedan od njih uhapšen je u kući na osnovu evropskog naloga za hapšenje koji je za njim izdala Srbija, a zbog napada na navijača protivničkog tima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.