PIKSI SE REVAKCINISAO: Primio drugu dozu, pojavila se i fotografija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 19:09

PIKSI SE REVAKCINISAO: Primio drugu dozu, pojavila se i fotografija (FOTO)

Poslužio kao primer.

Selektor srpske fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi primio je danas u Gradskom zavodu za javno zdravlje drugu dozu vakcine protiv virusa COVID-19 i tako potvrdio da sportisti treba da služe kao primer celom društvu.

Stojković je uprkos tome što je reprezentacija Srbije nije u prvom planu ovog meseca i dalje u žiži javnosti.

🇷🇸 Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << данас је у Градском заводу за јавно здравље примио другу дозу вакцине против корона вируса. 👏🏻#SrcemSvim #Orlovi #Srbija #FSS pic.twitter.com/SGzxzTEefZ

Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) April 29, 2021

Real je smanjio na 1:2 i uneo neizvesnost u četvrtfinalu seriju sa Efesom. Večeras (21.00) u Madridu Kraljevi imaju šansu da poravnaju i izbore se za majstoricu. Kvota na keca je 3,05, a na dvojku 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Efes

Nedavno smo ga videli na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu u polufinalu Kupa između Vojvodine i Partizana, a minulog vikenda bio je na tribinama tokom mečeva Novaka Đokovića na "Serbia openu".

Podsetimo, Srbija je posle tri kola kvalifikacija za Mundijal osvojila sedam od maksimalnih devet bodova, a naredno okupljanje planirano je za jun kada će "orlovi" predvođeni Stojkovićem ići na azijsku turneju.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.