PES počinje ovog vikenda

Izvor: RTS, 26.Feb.2020, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PES počinje ovog vikenda

Treću godinu na programu memorijala "Igrajmo za šesnaest" je jedan od najpopularnijih elektronskih sportova, fudbal – PES. I ove godine veliko interesovanje vlada za učešće u ovom turniru, prijavljeno je 48 takmičara u obe konkurencije.
Grupna faza takmičenja počinje u subotu 29. februara u 11 časova u igraonici "KGB I-sports" kod Vukovog spomenika u Beogradu. Posle žreba u obe konkurencije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u dve kategorije (1 na 1 i 2 na 2) odigraće se prvo kolo grupne faze.

Naredna dva vikenda igraće se grupna faza, u istom prostoru, a finale takmičenja će se održati u Holu RTS-a 22. marta.
"Drago mi je jer treću godinu postoji veliko interesovanje za učešće na turniru – objašnjava Aleksandar Cvetković, kordinator korporativne arhive RTS i organizator takmičenja.
"Uveren sam da će i ove godine vladati dobra atmosfera na takmičenju i da će to biti podsticaj da i sledeće godine bude još više učesnika. Veliku zahvalnost dugujemo i igraonici KGB koji su sa nama u organizaciji takmičenja od samog početka i koji su nam velika pomoć i podrška."
Promoteri turnira PES za "Igrajmo za šesnaest" biće reprezentativci Srbije u ovom sportu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.