PELE VAKCINISAN: Fudbalska legenda nije izašla iz kuće godinu dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 16:21

PELE VAKCINISAN: Fudbalska legenda nije izašla iz kuće godinu dana

"Moramo biti disciplinovani da bismo sačuvali živote sve dok ne bude vakcinisano mnogo ljudi"

Osamdesetogodišnji brazilski fudbalski velikan, Pele, objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se vidi kako se vakciniše. Trostruki osvajač Svetskog prvenstva, nije otkrio gde mu je data vakcina, a kod kuće je, u Gvaruži, kod Sao Paula, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još otkako je pandemija pogodila Brazil pre godinu dana.

Pele je poručio i da: .

Brazil icon Pele gives the thumbs up as he gets his Covid vaccination https://t.co/h2cGvmXKhK

— MailOnline Sport (@MailSport) March 3, 2021

Brazil je u svetu drugi po broju umrlih od virusa korona - blizu ih je 260.000. Prošla sedmica bila je najsmrtonosnija u toj zemlji od početka pandemije, sa 8.244 potvrđenih smrtnih slučajeva povezanih s korona virusom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.