PAŽLJIVO ODABRAO: Dijego Simeone doveo NOVO pojačanje, ČOLO zna šta radi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2018, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAŽLJIVO ODABRAO: Dijego Simeone doveo NOVO pojačanje, ČOLO zna šta radi (FOTO)

Jorgandžije žele da pomrse račun Barsi i Realu.

Doskorašnji fudbaler Selte iz Viga Džoni Kastro, posle šest godina provedenih u dresu kluba iz Viga preseliće se u Madrid. Kastro bi krajem nedelje trebalo da potpiše ugovor sa Atletikom iz Madrida, preneli su španski mediji.

KRATKA ISTORIJA NAVIJANJA: Kako su Srbi postali fudbalski fanatici

NIŠTA OD CENTRA: Partizan ga je ŽELEO, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je on odabrao drugi klub (FOTO)

According to Marca, Jonny Castro (Celta Vigo, 24, right-back) is about to take a plane for Madrid on Sunday and sign his contract with #Atleti. #AúpaAtleti | #Mercato pic.twitter.com/BcOwkw1sWz

— Atlético de Madrid 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 (@Atleti_ENG) July 20, 2018

U Seltu je došao 2012. godine iz omladisnkog pogona kluba iz Viga. Za šest godina odigrao je 183 utakmice i bio strelac u tri navrata. Prošao je sve omladinske selekcije Crvene Furije, a u Atletiku će biti ozbiljna konkurencija dosadašnjim prvotimcima Lukasu Ernandezu i Filipe Luizu. Ovim transferom strateg Jorgandžija Dijego Simeone, dodatno će ojačati sada već granitnu odbranu crveno-belih iz Madrida.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.