PAZARCI LJUTI ZBOG RASPOREDA: Zašto mi uvek igramo prvi? Sve utakmice da se igraju u istom terminu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 15:58

PAZARCI LJUTI ZBOG RASPOREDA: Zašto mi uvek igramo prvi? Sve utakmice da se igraju u istom terminu

"Ceo fudbalski svet sa podsmehom prati dešavanja u našem fudbalu i najmanje što možemo da uradimo je da bar na ovaj način sprečimo dalju blamažu."

Novi Pazar savladao je u subotu Mladost sa 4:1, popeo se na 14. mesto koje garantuje očuvanje superligaškog statusa, makar dok se ne završi meči niškog Radničkog sa Radom, a ta dva tima su na tabeli, trenutno, najugroženija.

Pazarci su se saopštenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za javnost obratili rukovodiocima Superlige, sa zahtevom da se mečevi poslednja dva kola igraju u istom terminu kako bi se smanjila mogućnost nečasnih radnji.

Ako PSŽ, posle ispadanja iz Lige šampiona, ne uzme titulu u Francuskoj, ne uzme titulu u Francuskoj, sezona će za Svece biti katastrofalna, pa je večerašnje (21.00) gostovanje Renu izuzetno važno za tim iz Pariza. Kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ren - PSŽ.

- Novi Pazar zahteva od Zajednice Super lige i Prve lige Srbije da se sve utakmice poslednja dva kola prvenstva igraju u istom terminu. Regularnost dosadašnjeg dela prvenstva je već dovedena u pitanje, a sa skandalima se nastavlja odlukom da se, mimo dosadašnje prakse, igraju u dva dana i u različitim vremenskim periodima.U prvenstvima svih evropskih liga, završnica se igra u identičnim terminima, osim u Srbiji, što ostavlja ozbiljnu sumnju da se "odabrani" klubovi dovedu u privilegovan položaj. Novi Pazar već nekoliko kola igra dan pre konkurenata za ispadanje iz lige, a i za sledeću, možda, odlučujuću utakmicu, predviđen je isti raspored. Najmanje što može da se uradi je da se sve utakmice igraju u subotu, u jedinstvenom terminu za sve klubove. Ceo fudbalski svet sa podsmehom prati dešavanja u našem fudbalu i najmanje što možemo da uradimo je da bar na ovaj način sprečimo dalju blamažu - stoji u objavi Pazaraca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.