Izvor: RTS, 11.Jul.2020, 08:27

PAOK ponovo drugoplasiran, poništena kazna

Sud za sportsku arbitražu u Lozani poništio je kaznu o oduzimanju sedam bodova koju je Fudbalski savez Grčke izrekao PAOK i vratio slučaj pred žalbeno veće Saveza. PAOK se tako vratio na drugo mesto na tabeli, odmah iza šampiona Olimpijakosa koji je i inicirao ceo slučaj.
Fudbalski savez Grčke je na žalbu Olimpijakosa kaznio PAOK oduzimanjem sedam bodova zbog kršenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pravila kojim se vlasniku jednog kluba zabranjuje vlasnički udeo u drugom klubu, jer je navedeno da PAOK ima vlasnički udeo u Ksantiju.

Posle žalbe PAOK-a sudu za sportsku arbitražu u Lozani ova kazna je poništena, a klub je vraćen na drugu poziciju na tabeli odnah iza vodećeg Olimpijakosa koji se takođe žajio ali na visinu kazne tražeći da PAOK i Ksanti budu izbačeni iz lige.
Do kraja fudbalskog šampionata Grčke ostalo je još tri kola, a PAOK je na poziciji koja vodi u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Šampion Grčke takmičenje u Ligi šampiona počinje od trećeg kola kvalifikacija.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.